SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın yeni mobilya markası: ‘Poda Mobilya’

Bu haber 20 Nisan 2022 - 22:47 'de eklendi.

20 yıldır sektörde olan Oğuz Gökoğlu tarafından ilçenin en büyük mobilya mağazalarından biri daha hizmet hayatına başladı.

PODA Mobilya, İzmir-Aydın asfaltı üzeri Atatürk Mahallesi üstgeçidi yanında faaliyet gösterecek. 750 metrekarelik devasa mağazada koltuk takımı, yatak odası VE yemek odası satışı yapılacak. Ayrıca kişiye özel ölçülü imalat ile de evinize uygun ölçüde mobilyalara sahip olabileceksiniz.

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALAR

AÇILIŞ nedeniyle bir dizi kampanya başlattıklarını söyleyen işletmeci Oğuz Gökoğlu, “Koltuk takımı alan müşterilerimize berjer hediye ediyoruz. Ayrıca nakit alımlarda avantajlı fiyat seçenekleri sunuyoruz. Kredi kartı ile ödemelerde ise 10 taksite kadar bölebiliyoruz” dedi.

‘MOBİLYA MODASININ EN SON ÜRÜNLERİNİ SATIYORUZ’

MÜŞTERİ memnuniyetini ön planda tutacaklarını söyleyen Gökoğlu, mobilya modasının en son ürünlerini ilçe halkına satışa sunduklarını kaydetti. Zevklere ve gönüllere hitap ettiklerini söyleyen Oğuz Gökoğlu, “Torbalılı olduğumuz için kendi yaşadığımız bölgemize yatırım yaptık. Yeni mağazamızda herkesin zevkine hitap ediyoruz ve bütün ilçe halkını bekleriz. Uygun ödeme koşulları ve uygun fiyatlarla kolaylıklar sağlıyoruz” seklinde konuştu.

KİŞİYE ÖZGÜ MOBİLYALARIYLA FARK YARATIYOR

PODA Mobilya’da fabrikasyon üretimin dışında odanın metrekaresi, kişilerin beğenisi ve renk zevklerine göre özel tasarlanan ürünler de üretiyor. Fabrikasyon ürünlerin belli ölçülerde yapıldığını belirten Oğuz Gökoğlu, “Vatandaş beğenip aldığı eşyayı evine ya da odasına sığdıramıyor. Bu da canının sıkılmasına yol açıyor. Bu mağazamızda müşterilerin evine, gözüne, zevkine ve isteğine uygun küçültme ya da değiştirme imkânı sunulan özel tasarımlar da yapıyoruz” dedi.

Poda Moilya’nın sahibi Oğuz Gökoğlu, dileyen müşterilerinin mağazalarına gelebilecekleri gibi 0533 557 35 79 numaralı telefondan bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.