SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın yeni lezzet durağı Arnavut, bugün resmen açılıyor

Bu haber 16 Haziran 2023 - 2:05 'de eklendi.

Dün hizmet vermeye başlayan “Arnavut” bugün saat 14:30’da görkemli törenle kapılarını açacak.

ERTUĞRUL Mahallesi Kıbrıs Caddesi’nde hizmete açılan Arnavut, Torbalı’ya yeni bir soluk getirecek. İlçenin en merkezi noktasına açılan Arnavut’ta çöp şiş, köfte, çorba, tava yemekleri başta olmak üzere birbirinden güzel lezzetler ilçe sakinleri ile buluşacak.

LEZZET DURAĞI BUGÜN AÇILACAK

İŞLETMECİLİĞİNİ Deniz Tekinkök ve Adem Özen’in yapacağı yeni lezzet durağı bugün saat 14:30’da görkemli bir açılış gerçekleştirecek.

‘VAZGEÇİLMEZ OLACAĞIZ’

GENİŞ ve ferah bir ortamda faaliyet gösteren Arnavut’un ortakları Deniz Tekinkök ve Adem Özen, ““Torbalı’ya yeni bir soluk getiriyoruz. İşletmemiz için tüm hazırlıklarımız tamam. Dün itibariyle müşteri kabulüne başladık. Bugün ise görkemli bir açılış yapacağız. Tecrübemiz ve kalitemiz ile ilçede vazgeçilmez bir işletme olacağımızdan şüphemiz yok. Tüm Torbalı halkını açılışımıza bekleriz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.