SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın yeni kuruyemiş ve kahve markası

Bu haber 05 Kasım 2021 - 2:15 'de eklendi.

Torbalı’nın sevilen isimlerinden Ferdi Yüce, Muratbey Mahallesi’nde açtığı Asya Kuruyemiş ve Kahve firması ile bölge sakinlerine hizmet verecek

MURATBEY Mahallesi İbrahim Kesici Caddesi üzerinde açtığı Asya Kuruyemiş ve Kahve firması ile bölge halkına hizmet veriyor. Torbalı’nın yeni kuruyemiş ve kahve markası olan Asya Kuruyemiş, bölgede önemli bir eksiği de gidermiş durumda. Kuruyemiş, kahve, şekerleme, lokum, çikolata gibi ürünlerin satışa sunulduğu firma, bölgede önemli bir eksikliği gidermiş durumda.

TORBALI’NIN YENİ MARKASI OLDU

BÖLGE sakinlerinin de ilk günden yoğun ilgi gösterdiği Asya Kuruyemiş & Kahve firması caddeye de ayrı bir renk getirdi. Taze ürünlerden oluşan kuruyemiş çeşitleri, farklı damak tatlarına uygun içim seçenekleriyle kahvenin en güzel hali, eşsiz lezzetleriyle yöresel lokum ve çikolata çeşitleri, taze çekilmiş baharat çeşitleri, damak çatlatan yöresel lezzetlerle bölge sakinlerine hizmet veren firma, Torbalı’nın yeni markası olmaya aday.

ŞİMDİDEN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

DAHA yeni hizmete girmesine rağmen gördükleri ilgiden memnun olduklarını ifade eden Ferdi Yüce, “Muratbey Mahallesi şu an Torbalı’nın parlayan yıldızı konumunda. Biz de bölgede bu yönde bir eksiklik gördüğümüz için Asya Kuruyemiş ve Kahve’yi hizmete açtık. Taze ve kaliteli ürünlerimizle oldukça iddialıyız. Daha yeni kurulan bir firma olmamıza rağmen şimdiden müşterilerimizden çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Bizleri tercih ettikleri için tüm Torbalı halkına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.