SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın ütüsünü yapan firma: Yaka Paça Ütü

Bu haber 26 Nisan 2023 - 0:08 'de eklendi.

Kemal ve Hülya Yurdusev isimli çiftin sahibi oluğu Yaka Paça Ütü adlı firma, Torbalı’nın tüm ütü yükünü çekiyor. Muratbey Mahallesi’ndeki 90. Yıl Okulu arkasında bulunan dükkanlarında, günde yüzlerce ütü yapıyorlar.

YAKA-Paça-Ütü isimli firmada ayrıca paça, fermuar, tamirat ve tadilat işleri de yapılıyor. İşletmeci Kemal Yurdusev, “Çalışan işçi ailelerin ütüye harcadığı zamanı en aza indirmek ve zamanının kendisine kalmasını sağlamak amacıyla bu dükkanı açtık. Hizmet verdiğimiz süre boyunca gösterilen ilgiden memnunuz. Bize gelen dönüşler çok güzel” dedi.

DIŞ giyim üzerine her türlü kesim dikim ve ütü tecrübesinin bulunduğunu söyleyen Yurdusev, “Hatta Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ustalık sertifikam bile var” diye konuştu.

2013 yılından bu yana Torbalı’da ikamet ettiklerini, eşinin ve kendisinin de emekli olduğunu anlatan Kemal Yurdusev, “Eşim Hülya Yurdusev, hemşirelikten emekli. Ütüye harcanan zamanı konuşurken, ortaya böyle bir fikir çıktı ve 2014 yılının Eylül ayında bu yeri açtık. Zaman gösteriyor ki, çok doğru bir karar vererek bu mekanı açmışız” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.