SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın tek masaj salonu: Relax

Bu haber 17 Ekim 2023 - 8:10 'de eklendi.

Torbalı’nın tek masaj salonu büyük ilgi görüyor. Cumhuriyet Mahallesi Haluk Alpsu Bulvarı üzerinde 1,5 yıl önce açılan ve ilçe dışından bile müşterileri bulunan mekanda alanında uzman bayan masözler görev yapıyor.

İLÇENİN tek masaj salonunda klasik masaj, sağlık sorunları yaşayanlara medikal masaj, mix masaj, soft masaj ve sultan masajı yapılıyor. Saat 12.00’de açılan Relax Masaj Salonu, saat 24.00’te de kapanıyor.

DENEYİMLİ VE UZMAN KADRO

İŞLETMECİLER, masaj hizmeti verebilmek için çalışanlarının tüm belge ve eğitimlere sahip olduklarını anlatarak, masaj seanslarının ise yaklaşık 30 dakika sürdüğünü de belirttiler.

MASAJ FİYATLARI

YAPILAN açıklamada, “Salonumuz bay ve bayanlara hizmet vermektedir. Üç işlem odamız bulunmakta ve ayrıca jakuzimiz de yer almaktadır. Dileyen müşterilerimiz masaj sonrası jakuzi de vakit geçirebilir. Tüm halkımızı bekliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu. Relax Masaj Salonu İletişim: 0 501 092 00 64

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.