Lunaparkı geçtiğimiz haftalarda açmayı planladıklarını, ancak teknik arıza nedeniyle açılışı bir süre ertelediklerini söyleyen işletmeci Seyfullah Kel, bu gecikme nedeniyle Torbalı halkından özür dilediklerini dile getirdi.
TORBALI’NIN en büyük ve tek Lunapark’ı açıldı. Muratbey Mahallesi’ndeki Doğan Bursalıoğlu Caddesi’nde bulunan Metropark İpekli Tesisleri’nin yanındaki alanda hizmete giren Atak Lunapark, eğlenceyi doruklara çıkaracak. Lunaparkı, geçtiğimiz haftalarda açmayı planladıklarını, ancak teknik arıza nedeniyle açılışı bir süre ertelediklerini söyleyen işletmeci Seyfullah Kel, bu gecikme nedeniyle Torbalı halkından özür dilediklerini dile getirdi. Bu Lunapark’ta yok yok… Çarpışan arabalardan kamikazeye, gondoldan balerin kıza, çocuk ünitelerinden şişme oyun gruplarına eğlence adına aranılan her şey bulunuyor. Torbalı’da şimdiye kadar bu kadar geniş kapsamlı eğlence merkezinin olmadığını söyleyen işletmeci Seyfullah Kel, tüm Torbalı halkını beklediklerini ifade etti. Lunapark içinde ayrıca, aile çay bahçesi de bulunuyor.
HER BÜTÇEYE UYGUN LUNAPARK
UZUN bir aradan sonra Torbalılı vatandaşları Lunapark ile buluşturduklarını söyleyen Lunapark işletme sahibi Seyfullah Kel, önceki gün itibariyle lunaparkı halkın hizmetine açtıklarını ifade etti. Her bütçeye uygun bir ücret politikalarının olduğunu kaydeden Atak Lunapark’ın sahibi Seyfullah Kel, “Aileler çocukları ile birlikte gönül rahatlığıyla lunaparkımıza gelerek, gönüllerince eğlenebilir. Her gün sabah 09:00’dan gece 00.00’a kadar Torbalılı vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Herkese şimdiden iyi eğlenceler diliyorum” açıklamalarından bulundu.
GÜVENLİK HAD SAFHADA…
ZAMAN zaman düzenlenecek sosyal aktiviteler ile eğlence had safhaya çıkacak. Öte yandan, oyuncakların hizmete girmeden önce pek çok kez dünya standartlarında güvenlik denetimlerinden geçtiğini vurgulayan Seyfullah Kel, “Çocuklarımızın güvenle eğlenebilmeleri için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündük. Olabilecek sıkıntıları tamamen ortadan kaldırdık. Çocuklarımız Lunapark’ımızda güvenle oynayabilir, ailelerimiz ise gönül rahatlığı ile çay bahçesinde vakit geçirebilir” şeklinde konuştu.















