SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın tek ‘kadın’ erkek kuaförü… Saç kesip sakal tıraşı yapıyor

Bu haber 06 Mayıs 2022 - 2:41 'de eklendi.

Bir yıldır Ertuğrul Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi (SGK Karşı Çaprazı) üzerindeki mekanında faaliyet gösteren Epilasia Kuaför, Estetik ve Güzellik Merkezi, ilçede bir ilki daha hayata geçirdi. Çok şık ve ferah mekanda alanlarında deneyimli hem erkek hem bayan erkek kuaförler hizmet vermektedir. Müşterilerin tercihine göre saç ve sakal tıraşını bayan veya erkek çalışanı yapıyor.

TORBALI’DA bay ve bayan müşterilerine aynı merkezde güzellik hizmeti sunan Epilasia, Torbalı’daki tek olacak bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Erkek müşterilerinin saç ve sakal tıraşlarını isterlerse bayan çalışan yapabilecek. Piyasadaki erkek kuaför tarifelerini uygulayan işletme, ayrıca VİP Tıraş hizmeti de uyguluyor.

ERKEK müşterilerine özel ‘VİP tıraş’ta; el peeling, altın maske, traş sonrası sodalı ve keratinli saç bakımı uygulamaları bulunuyor. Merkezde lazer epilasyon, Holiwood cilt bakımı, manikür, pedikür ve batık tırnak düzeltmesinin yanı sıra minik yavrularınız için de çocuk özel traş odası bulunmaktadır. İşletmenin üst katı ise bayanlara özel güzellik hizmeti sunuyor.

TORBALI’DA hem erkeklere hem bayanlara ayrı ayrı şık ve hijyenle donatılmış salonlarda güzellik hizmeti veren Epilasia Güzellik Merkezi, ilçede alanında tek merkez olarak faaliyet gösteriyor. Erkeklerin yanı sıra bayanlara da güzellik hizmeti sunan merkezin yeni uygulaması hakkında bilgi veren Cüneyt Çetin, “Torbalı gerçekten çok büyük ve her geçen gün nüfusu hızla artan bir ilçe konumunda. Bu gelişmeye biz de ayak uydurmak zorundayız. Bayan erkek kuaförü’ birçok metropol şehir ve özellikle Avrupa ve uzak doğu Ülkelerinde bulunan bir uygulama. Biz de Torbalı’da alanında deneyimli bir bayan çalışma arkadaşımızı çalıştırmaya başladık. Mekanımıza gelen erkek müşterilerimiz, isterlerse bayan isterlerse de bay elemanlarımıza tıraşını olabilecek” dedi.

EPİLASİA Güzellik Merkezi, kampanyalarını takip etmek isteyenler için (epilasia_guzelliksalonu ve epilasia_erkek) İnstagram hesaplarından takip edebilir ve 0 552 782 43 46 telefon ile whatsapp numaralardan ulaşılabilir.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.