SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın tarımsal ihtiyaçlarını karşılayacaklar

Bu haber 11 Şubat 2022 - 0:38 'de eklendi.

Gübre tedarikçi devi Meister Bauer’in perakende satış mağazası olan Dekart Tarım, Muratbey Mahallesi Doğan Bursalıoğlu Caddesi üzerinde açıldı.

2017 yılından bu yana Tire’de hizmet veren ve 2 şubesi olan Dekart Tarım, 3. şubesini Torbalı’ya açtı. Genel Müdür Volkan Bayraktar, gün geçtikçe büyüyen ve hızla gelişen bir ilçe konumunda olan Torbalı’yı tercih ettiklerini ve bu bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi. Mekanın açılışını dün Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Torbalı Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin ve Tire Ziraat Odası Başkanı Halil İbişoğlu birlikte kesti.

‘BİZİM ÜRÜN GAMIMIZ TORBALI’YA ÇOK UYGUN’

MERKEZLERİNİN Tire’de olduğunu, Tire ve Kahrat’ta birer adet olmak üzere 2 şubelerinin olduğunu ve 3. şubelerini ise Torbalı’ya açmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydeden Genel Müdür Bayraktar, “Bizim ürün gamımız Torbalı’ya çok uygun” diye konuştu.

TORBALI VE ÇEVRE İLÇELERE HİTAP EDECEKLER

16 ÇEŞİT sıvı, 18 çeşit ise toz gübre satışı gerçekleştirdiklerini ifade eden Volkan Bayraktar, ayrıca ilaç, tohum, yem ve süt ticareti yaptıklarını belirtti. Deneyimli genel müdür, Torbalılı ve çevre ilçelerde ikamet eden çiftçileri, danışmanlarından bilgi almak için Doğan Bursalıoğlu’nda bulunan yerlerine beklediklerini dile getirdi. Firma İletişim No: 0232 513 50 80 – 81

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.