SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın su arıtma markası Ege Su Arıtma adres değiştirdi

Bu haber 10 Ocak 2022 - 0:39 'de eklendi.

Tepeköy Mahallesi Vergi Dairesi yanında hizmet veren Ege Su Arıtma ve Hidrofor Sistemleri adres değiştirdi.

10 yıldır Torbalı’daki neredeyse her eve su arıtma cihazları takan deneyimli firma Ege Su Arıtma İtfaiyenin karşısında bulunan 50 metrekarelik dükkana taşındı. Eski yerine sadece 20 metre uzaklıktaki yeni yerinde hizmet hayatına devam edecek olan firmanın sahibi Fuat Acar, adres değişikliğini şu sözlerle açıkladı; “Ara sokakta kaldığımız ve yerimiz küçük olması nedeniyle adres değiştirdik. Yeni mekanımız hem daha geniş hem de daha kullanışlı. Misafirlerimizi yeni yerimizde çayımızı içmeye bekleriz” dedi.

YAPTIĞI KALİTELİ İŞÇİLİK İLE TORBALI’NIN ARANILAN FİRMASI OLMAYI BAŞARDI

Su arıtma cihazları, endüstriyel su arıtma cihazları ve hidrofor sistemleri satışı yapan Ege Su Arıtma, ayrıca sattığı cihazların bakım-onarımını ve yedek parçalarının satışını da gerçekleştiriyor. Şu anda bütün dünyada ‘insan ve sağlık’ konusunda çok önemli bir yer tutan çevre teknolojisi ve su arıtımı üzerinde çalışmalarını yürüten firma, yaptığı kaliteli işçilik ile Torbalı’nın aranılan firması olmayı başardı. Fuat Acar, “Çalışmalarımızdaki amacımız müşteri hizmetlerinin, onların memnuniyetlerini sağlayacak yönde olmasıdır. Sürekli müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Biz de bize duyulan güvenin karşılığı olarak aynı kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

‘HER MARKA SU ARITMA FİLTRESİ DEĞİŞİMİ DE YAPIYORUZ’

Ege Arıtma ve Hidrofor Sistemleri sahibi, “Amacımızı gerçekleştirmek için ürün yelpazesini geliştirme, maliyetleri azaltma; ürün kalite ve güvenirliğini arttırma ve müşteri şikayetlerini azaltma stratejileri benimsedik.  Bu kapsamda her marka ve model hidrofor-su arıtma cihazlarının tamirini de yapıyoruz. Ayrıca her marka su arıtma filtresi değişimi de yapıyoruz. Bu işi yaparken kalite ve profesyonellikten asla ödün vermiyoruz. Ekipman seçimlerimizde sadece kaliteli ve uzun ömürlü markaları tercih etmekteyiz” diye konuştu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.