SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın sevilen isimleri emlak sektörüne girdi

Bu haber 28 Mayıs 2021 - 10:17 'de eklendi.

Buldum Emlak, Alpkent’teki Saat Kulesi civarında açıldı

Torbalı halkının yakından tanıdığı ve sevilen isimleri olan Turgut Buluş ile Ali Duman, emlak sektörüne girdi.

BULDUM Emlak, Alpkent Mahallesi Saat Kulesi civarında bulunan dükkanda hizmete girdi. Emlakçılık hayatlarına başlayan deneyimli ikili, arsa alım-satım, kiralık daire, tarla alım-satım, daire alım-satım gibi emlak kapsamına giren tüm işleri yapacaklar.

BU bilgiyi sosyal medyada hesabından sevenlerine ve dostları ile paylaşan Turgut Buluş, “Alpkent Mahallesi Saat Kulesi yanında değerli ortağım Ali Duman ile beraber, emlak ofisimizi açmış bulunmaktayız. Yeni işyerimizin hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum. Rabbim mahcup etmesin inşallah” şeklinde açıklamalarda bulundu. Buluş ayrıca, “Saygıdeğer, çok kıymetli kardeşlerimin Cuma’sı mübarek, duaları kabul olsun inşallah..” dedi.

İŞLETMENİN diğer ortağı olan Ali Duman ise, uzun zamandır böyle bir düşüncelerinin olduğunu ve nihayetinde emlak firmalarını açtıklarını ifade ederek, tüm dostlarını beklediklerini dile getirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.