SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın sevilen Diş Hekimi Ceyda Tetik yeni adresine taşındı

Bu haber 14 Ekim 2020 - 9:14 'de eklendi.

Torbalı’nın sevilen Diş Hekimi Ceyda Tetik, Ertuğrul Dörtyol’da bulunan yeni kliniğine taşındı.

 YENİ adresinde tamamen son teknoloji cihazlar ve görüntüleme sistemleriyle donatılan, modern dekorasyonu ile yenilenen kliniğinde hasta kabulüne devam ettiklerini söyleyen Tetik, “Klinikte lazerle diş beyazlatma, zirkonyum kaplama,  implant tedavileri, ortodonti uygulamaları gibi birçok alanda tedavi yapıyoruz.

ÇOK yakında Torbalı’nın tek ‘Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Ayhan Tetik’in de aynı klinikte hasta kabulüne başlaması ile Torbalı’da diş sağlığı açısından önemli bir eksikliğin de giderileceği müjdesini de veriyoruz” dedi.

DİĞER yandan toplumda yaygın olan diş hekimi korkusunu azaltmak, ağız ve diş sağlığına önem verilmesi, insanların bu konuda bilinçlendirilmesi ve özellikle çocuklarda ağız ve diş sağlığının korunması alışkanlığını erken yaşlarda kazandırmak amacıyla önemli çalışmalara imza atan Diş Hekimi Ceyda Tetik’in yenilenen web sitesinde uyguladığı tedaviler hakkında detaylı bilgi bulunabilecek.

Detaylı bilgi için; www.ceydatetik.com

Ertuğrul Mah. Mithatpaşa Cad. No:30 Torbalı – İzmir   Tel: 0232 856 50 56

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.