SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın sağlıklı yaşam salonu: United Sports Akademi Fitness Salonu

Bu haber 19 Ocak 2023 - 23:08 'de eklendi.

Alpkent Mahallesi Cemali Tuncel Bulvarı üzerindeki 1.600 metrekarelik yerinde hizmet veren United Sports Akademi, yenilenen konsepti ile hizmet vermeye devam ediyor. Deneyimli işletme, klasik bir vücut geliştirme salonundan ziyade sağlıklı yaşam salonu olarak hizmet hayatına devam ediyor.

BAY, bayan ve çocuk olmak üzere 7’den 77’ye hizmet veren United Sports Akademi’nin Kurucu Müdürü Mustafa Çelik, isteyenin her amaçla gelebileceği, kafeteryası, sosyal ve sportif  amaçla vakit geçirebileceği yaşam kulübü olduklarını anlattı. Mekânlarına olan ilgiden dolayı, hem fiziki mekanı büyüttüklerini, hem de daha geniş ve ferah bir yer oluşturduklarını dile getiren Çelik, “Yenilenen yüzümüz ile hizmet hayatımıza devam ediyoruz” dedi.

UNİTED Sports Akademi’de fitness ve vücut geliştirmenin yanı sıra pilates, reformer, spinbike, hitcardio, crossfit, cranch, dersleri de veriliyor. Kurucu Müdür Mustafa Çelik, uygun fiyat imkânları hakkında bilgi almak isteyenleri mekânlarına beklediklerini belirtti. United Sport Akademi İletişim: 0 232 855 43 23 – 0 554 570 22 84

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.