SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın sadece çorba üzerine hizmet veren firması: Kervan

Bu haber 18 Kasım 2022 - 1:14 'de eklendi.

8 yıldır Kazımdirik Caddesi üzerinde hizmet veren Aydın’ın meşhur çorbacısı ‘Kervan’, büyük ilgi görüyor. Dora Giyim Mağazası karşısındaki 70 metrekarelik mekanda hizmet veren Kervan Çorba, 24 saat açık olan ve sadece çorba üzerine hizmet veren Torbalı’nın tek çorbacısı olarak faaliyet gösteriyor. İşletmeci Serkan Usta, Torbalı halkına gösterilen ilgi nedeniyle çok teşekkür etti.

‘24 SAAT açık’ olan Kervan Çorba’nın işletmecisi Serkan Koca, tüm Torbalı halkını leziz çorbalarından tatmaya davet etti. İşletmede, ayakpaça, kellepaça, işkembe, tavuksuyu, ezogelin, mercimek ve ezo gelin çorbalarını damak zevkine sunan Kervan’ın; Torbalı’nın yanı sıra Aydın merkezde, Aydın İncirliova’da, Aydın Kuşadası’nda ve 2 tane de Söke’de olmak üzere toplamda 6 şubesi bulunuyor. Mekan, 24 saat açık olarak hizmete devam ediyor.

‘HAFTA SONLARI TIKA BASA DOLU OLUYORUZ’

KERVAN Çorba’nın Aydın’nın yanı sıra birçok ilde yaşayan vatandaşlar tarafından bilindiğini, hatta Torbalılı müşterilerinin de bulunduğunu söyleyen Serkan Koca, müşterilerinden gelen talep ve istek üzerine Torbalı’da 8 ay önce mekan açtıklarını dile getirdi. Koca, “Mekanımız 40 kişi kapasitelidir. Özellikle hafta sonları tıka basa dolu oluyoruz. Tereyağlı yaptığımız çorbaların lezzetine doyum olmuyor. Mekanımız, açıldığı günden itibaren işlerimiz katlanarak artmaya devam ediyor” diye konuştu.

‘ÇORBALARIMIZ, KURYELERİMİZ TARAFINDAN TORBALI’NIN HER YERİNE ULAŞTIRILIYOR’

“TORBALI’DA sadece çorba üzerine faaliyet gösteren ve evlere servis yapan tek işletmeyiz” diye sözlerine devam eden Serkan Koca, “Torbalı’nın her yerine paket servisimiz var. Muhafazalı özel çantayla hızlı bir şekilde kuryelerimiz tarafından adrese ulaştırılıyor. Dileyen müşterilerimiz, firmamızı 0 545 128 07 09 numaralı telefondan arayarak ürünlerimizi sipariş verebilir” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.