SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın pazarlarında gürültü eksik olmuyor

Bu haber 05 Temmuz 2022 - 3:26 'de eklendi.

Pazar günü Alpkent Mahallesinde kurulan semt pazarı nedeniyle oluşan gürültü çevrede yaşayanları canından bezdirdi. Sessiz pazar olmasına rağmen pazarcı esnafının müşteri çekmek için bağırması dolayı bölge de gün boyu gürültü eksik olmuyor

TORBALI’DAKİ semt pazarlarına diğer il ve ilçelerden çok sayıda pazar esnafı gelerek tezgah açıyor. Ürün çeşitliliği ve ucuz fiyatları dolayısıyla mutfak alışverişini için ilk tercih edilen yerlerden olan semt pazarlarına hasadı yapılan mahsuller geliyor. İstenilen her şeyin bulunmasının mümkün olduğu semt pazarlarında müşteri yoğunluğu eksik olmuyor. Taze ve uygun fiyatlarla alışverişin yapılabildiği önemli adreslerden olan pazar günü kurulan semt pazarıyla ilgili şikayetler gelmeye başladı.

İLÇENİN farklı mahallelerinde haftanın 6 günü semt pazarları kuruluyor. İlçedeki pazarlara gelen ürünlerin yakın noktalardan getirilmesinden dolayı fiyatları ucuz oluyor. Ayrıca üreticilerinin kendilerinin de ürünlerini pazara getirebilme olanağını olduğu pazarlarda ürün yelpazesindeki ürünlerin sayısı fazlalaştırıyor. Semt pazarlarının kurulduğu yerlerde çevredekilerin sıkıntı yaşamaması için temizlik başta olmak üzere pek çok konuda hassas davranılıyor. Ancak pazar günü kurulan semt pazarı hakkında son haftalarda gürültü konusunda şikayetler gelmeye başladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.