SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın parasını aralarında bölüşüyorlar!

Bu haber 14 Ağustos 2021 - 21:23 'de eklendi.

Belediye şirketi Torbel’den aylık 8 Bin 900 Lira alan CHP’li meclis üyelerine tepkiler dinmiyor.

PARTİLİ-partisiz tüm Torbalı halkının tepki gösterdiği meclis üyelerine bir tepki de Milliyetçi Hareket Partisi’nden geldi. Torbalı’da yayın yapan Özgür Torbalı Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Veli Kaçar, meclis üyelerinin harama bulandığını söyledi. Kaçar yaptığı açıklamada, “

“ALLAH KATINDA HESABI OLACAKTIR”

“HARAMDIR, günahtır, yazıktır. Bu maaşlar hak edilmiş, alın teri dökülmüş kazançlar değildir. Bu paralarda tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı vardır. Bu vebalin altında ezilirler. Böyle olacağını biliyorduk. Daha önce bunları söyledik. Bizleri yanıltsınlar diye beklerdir. Ama bunların her şeyi haramdır açıklamamın ne kadar doğru ve yerinde olduğunu bir kez daha gördük. Torbalı’nın parasını kendi aralarında bölüşüyorlar. Bunun elbette Allah katında bir hesabı olacaktır” şeklinde konuştu.

“SANDIKTA DERS VERECEĞİZ”

TORBALI Belediyesi’nin hizmet konusunda çok yetersiz kaldığını kaydeden Veli Kaçar, bizler bu şehrin insanları olarak hizmet bekliyoruz. Belediyenin bir şeyler yapmasını istiyoruz. Torbalı daha yaşanabilir bir hal alsın istiyoruz. Ama bunlar belediye kaynaklarını nasıl bölüşürüz derdine düşmüşler. Torbalı halkı akıllı ve bilinçlidir. Bu yapılanları unutmayacaklardır. Ve bu zihniyete sandıkta gerekli dersi vereceklerdir. Buradan tüm Torbalı halkına ve partililerime şunu söylüyorum. 3 Hilali belediyeye diktiğimiz gün Torbalı’nın parasını sadece Torbalı halkı için harcayacağız. Belediyemizin ismi hiçbir şaibeli olayla gündeme gelmeyecek” ifadelerinde bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.