SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın öğretmenlerinden uluslararası arenada sunum

Bu haber 31 Mart 2023 - 1:16 'de eklendi.

Dokuz Eylül Üniversitesi, Buca Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü tarafından düzenlenen çevrimiçi sempozyum “Değişen Dünyada Nitelikli Eğitim” gerçekleştirildi. 

ULUSLARARASI katılımlı olarak hayata geçirilen sempozyumda birçok konuşmacı kendi alanları ile ilgili çalışmaları paylaştı. Çalışma ekibi adına konuşmacılardan biri olarak katılan Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl Ortaokulu Fen Bilimleri öğretmeni Sema Borçin Gökçe, “Akıl ve Zeka Oyunları Eğitiminin İlkokul Öğrencilerinin Akademik Başarı Düzeylerine Etkisinin İncelenmesi” konusunda sunumunu ve konuşmasını yaparak ilçemizi temsil etti.

TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

SEMPOZYUM kapsamında ulusal ve uluslararası alanında önemli çalışmalara imza atan konuşmacılar nitelikli eğitim konularını tartıştı ve sözlü bildirilerde bulundu. Çevrimiçi düzenlenecek sempozyumda Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl Ortaokulundan Sema Borçin Gökçe, Pamukyazı İlk ve Ortaokulundan Yalçın Gökçe ve Volkan Yorulmaz ekibi hem tecrübelerini paylaştı hem de Akıl ve Zeka Oyunlarının öğrencilerin başarı düzeyini artırmada etkilerini bilimsel verilerle paylaştı.

ATİLA MÜDÜR’DEN ÖĞRETMENLERE TEBRİK

ÖĞRENCİ başarısının artırılmasına yönelik çalışmalarda yer alan öğretmenleri tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya, bu tarz bilimsel sempozyumlarda yer alan çalışmaların artmasını her daim desteklediklerini aktardı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.