SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TORBALI’NIN MİDYE PATRONU

Bu haber 24 Nisan 2024 - 17:15 'de eklendi.

Sokaklarda midye satarak is dünyasına atılan Mehmet Ata, Torbalı’nın midye patronu oldu. Çiğ Köfteci Mehmet Usta, midye ve çiğ köfte severlerin müdavimi oldu.

TORBALI’DA midye denince akla gelen ilk isim olan Mehmet Ata, bu ise tam 25 yılını verdi. Daha çocuk yaslarda sokak sokak gezerek midye satan Ata, 10 yıl önce kendi isinin patronu oldu. Mehmet Usta, müşterilerine çiğ köfte ve midye lezzetini bir arada sunuyor. Özel olarak getirttiği midyeleri, Torbalılıların damak zevkine sunan Mehmet Usta, ayni zamanda Battalbey Çiğ Köfte’nin de bayiliğini yapıyor.

BAŞARISIYLA DA ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR

22 YILLIK tecrübesiyle Torbalılılara midye satışı yapan Mehmet Ata, Sağlık Bakanlığı onaylı midyeleriyle ilçe halkının güvenle midye yemesini sağlıyor. Sağlık Bakanlığı onaylı midye satan Mehmet Ata, yıllarını bu işe vermiş durumda. Yaşıtları sokaklarda, parklarda oyun oynarken, O, başının üstüne koyduğu tezgâhla sokak sokak gezerek midye sattı. Yıllarca bu şekilde midye sattıktan sonra, Kazım Dirik Caddesi Ziraat Bankası yanında bir seyyar tezgâh kurarak, burada satış yapmaya başladı. Müşterilerin yoğun ilgisi sonrasında, 2012 yılında işyeri açmaya karar verdi. Aynı cadde üzerinde Çiğ Köfteci Mehmet Usta’yı hizmete açan Ata, iş dünyasındaki başarısıyla da örnek teşkil ediyor.

‘MİDYELERİMİZ BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR’

ŞİMDİLERDE modern bir mekân ile müşterilerinin taleplerini karşılayan Mehmet Ata, 6 yıldır Kazım Dirik caddesi üzerinde Battalbey Çiğ Köftecisi olarak faaliyet gösteriyor. Sağlık Bakanlığı’nın onayıyla midye satışı yapan Ata, ilçe halkına midye ve çiğ köfteyi sevdiren kişi olarak biliniyor. Müşterilerinin sağlığı ve memnuniyetini ön plana alarak hizmet verdiklerini söyleyen Ata: “Midye satışımız ile verdiğimiz hizmetten memnun kalan müşterilerimizin talebi üzerine çiğ köfte satışımızla da hizmet veriyoruz. Sıcak bir şekilde satışını gerçekleştirdiğimiz midyeler büyük beğeni topluyor. Torbalı’da midyenin adresi haline geldik. Herkes güvenle midye yiyebilir” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.