SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın ‘Mega Projesi’nde ilk adım atıldı

Bu haber 08 Eylül 2023 - 0:00 'de eklendi.

Torbalı Belediye tarihinin en büyük ve en bütçeli projesi olan kent meydanı ve katlı otopark projesi için ilk adım atıldı. Altyapı çalışmalarının başladığı proje kapsamında Fore kazık çalışmaları da önümüzdeki günlerde başlayacak

TORBALI Belediye tarihinin en büyük ve en bütçeli projesi olan kent meydanı ve katlı otopark projesi için geçtiğimiz haftalarda ihale süreci tamamlanarak yer teslimi yapılmıştı. Bunun üzerine çalışmalarına başlayan yüklenici firma ilk olarak pazaryeri söküm işlemini gerçekleştirerek bölgeyi proje yapımına uygun hale getirdi. Yoğun bir şekilde çalışmaların devam ettiği “Mega Proje” için altyapı çalışmaları da bugün itibariyle başladı. Proje kapsamında bölgede bulunan dükkanların yıkımı ve asfalt kazıma işleminin hemen ardından Fore kazık çalışmaları başlayacak. Torbalı Belediyesi ve yüklenici firmanın koordineli bir şekilde çalışmalarını yürüttüğü proje alanını bugün Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, belediye başkan yardımcıları ve kurum müdürleri de ziyaret etti.

TEKİN: TORBALI’MIZ TARİHİ BİR ANA ŞAHİTLİK EDİYOR

ÇALIŞMALAR hakkında yüklenici firma yetkililerinden de çalışmalar hakkında bilgi alan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Mega Proje’nin Torbalı’ya çok yakışacağını belirtti. Başkan Tekin yaptığı açıklamada “Torbalı’mız tarihi bir ana şahitlik ediyor. İlçemize hem güzellik hem de vizyon katacak, şehir merkezinde yaşanan trafik yoğunluğunu büyük oranda azaltacak, altı iki kat otoparklı meydan projemiz için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kısa süre içerisinde fore kazık çalışmalarına da başlayarak önemli bir aşama kaydetmiş olacağız. Mega projemiz Torbalı’mıza ve ilçemize tekrardan hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

TORBALI’YA ÇOK YAKIŞACAK

MERHUM Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un Torbalı’ya kazandırmak istediği kent meydanı ve katlı otopark projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Günün her saatinde farklı kullanıcı gruplarına hitap edebilecek açık sosyal alanlar ve meydan; özellikle park yeri problemlerini çözecek bir otopark düzenlemesi amacıyla yola çıkan Torbalı Belediyesi, kısa süre içerisinde Torbalı’yı değiştirecek projeyi hayata sokmuş olacak. Eski belediye binasının olduğu alana büyük bir kompleks inşa edecek olan Torbalı Belediyesi, böylelikle hem ilçeye çok modern bir meydan kazandıracak, hem de park yeri sorunu da büyük oranda çözülecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.