SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın medikal ürün ihtiyacını karşılıyor

Bu haber 12 Ekim 2021 - 22:27 'de eklendi.

Geçtiğimiz aylarda Tepeköy Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerindeki Bambi Yatak karşısına açılan Mes Sağlık, Torbalı’nın medikal ürün ihtiyaçlarını karşılıyor. Yaklaşık 13 yıldır sektörde olan Turan Yağlı ve Çağlar Tezcan tarafından hizmete açılan Mes Sağlık Medikal’de medikal ürünlerin yanı sıra ilçede başka yerde bulunmayan uyku ve solunum cihazlarının satışını yapıyor. Ayrıca teknik servis işçiliğini de üstlenen deneyimli firmaya çevre ilçelerden bile talep geliyor.

TORBALI HALKI MES MEDİKAL’İ SAHİPLENDİ

Uzman kadroları ve teknik ekipleri ile hizmet verdiklerini anlatan Turan Yağlı, “Tepeköy Mahallesi ve civarında medikal ürünler satan başka işletme bulunmuyordu. Bizim bir şubemiz İzmir merkezde, diğeri ise Torbalı Devlet Hastanesi karşısında bulunuyor. Biz de bu eksikliği gidermek adına 3 ay önce İsmetpaşa Caddesi üzerindeki 80 metrekare büyüklüğe sahip işletmemizi hizmete açtık. Kısa sürede Torbalı halkı Mes Sağlık Medikal’i sevgi ve sahiplendi” diye konuştu.

‘KALİTELİ VE GÜVENİLİRLİK PRENSİPLERİNİ KENDİMİZE İLKE EDİNDİK’

İşletmenin diğer ortağı olan Çağlar Tezcan, “Mes Sağlık Medikal, alanında uzman kadrosuyla birlikte müşteri memnuniyetini her zaman en önde bulunduran ve yeniliklere açık bir medikal firmasıdır. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek müşterilerine en uygun ve sağlıklı hizmeti vermeye çalışan firmamız, sektörde öncü olmayı hedefleyerek kaliteli ve güvenilirlik prensiplerini kendimize ilke edinmiştir. Medikal ve perakende ürünlerin satışını yapmakta olan firmamız bünyesinde bulunan cihazlarla ile ilgili teknik destek ve hizmet noktası olarak da çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir” dedi.

SGK İLE ANLAŞMALI

Mes Sağlık Medikal’de ortopedi ve sağlık ürünleri, hasta bezi &karyolası, tekerlekli sandalye, hasta bakım ürünleri, uyku ve solunum tedavi çözümleri satış & teknik servisi yer alıyor. İşletme ortağı Tezcan, yeni şubelerinde otopark sorunu olmadığını ve ulaşım kolaylığı bulunduğunun altını çizdi. Ayrıca, SGK ile anlaşmalı olduklarını ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.