SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın köylerine ücretsiz internet geliyor

Bu haber 14 Mart 2021 - 20:19 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde uzaktan eğitim alan çocuklar için ücretsiz internet bağlantısı kurarak EBA noktaları oluşturuyor.

BUGÜNE dek 20 köy internete kavuşurken, bu ay içinde ücretsiz internet hizmeti verilen köy sayısı 86’ya ulaşacak. Bu köyler arasında Torbalı’dan Bülbüldere, Tulum ve Ormanköy bulunuyor. Başkan Soyer, “Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak için pandemi döneminde olanakları kısıtlı öğrenci ve ailelere destek vermeye devam ediyoruz” dedi.

İLERİKİ zamanlarda ücretsiz internet kapsamının genişletilmesi ve ilçedeki diğer köylere de EBA noktaları kurulması bekleniyor. Özellikle kırsal bölgelerde bulunan mahallelerin, muhtarlarının bu talebi İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerine iletmesi gerekiyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.