SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın köylerinde yaşanan susuzluğa ‘sondaj’ vuruluyor!

Bu haber 03 Ağustos 2022 - 11:30 'de eklendi.

Torbalı’nın köylerinde yaşanan su sorunları için artezyen çalışmaları sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZSU ekipleri birçok köyde yeni su kuyuları için düğmeye bastı.

BU kapsamda sorun olan köylerden Bozköy’de artezyen çalışması başladı. Yapılan su araması bölgede kısa sürede meyvesini verecek. Uzun süre Bozköy’ün su ihtiyacını karşılayacak olan bu artezyen çalışmasıyla ilgili Bozköy Mahalle Muhtarı Bahadır Kun, “Bozköy’ün artezyeni başlamıştır. İnşallah bol miktar su bulunur ve tüm Bozköy uzun bir süre su sıkıntısından kurtulur.

BU Artezyenin başlamasında emeği geçen başta İZSU Müdürümüz Varol Yeşilaras ve teknik amirlerimiz Mehmet ve Eray beye, Torbalı Belediyesi Başkan Yardımcımız Ali Yakupoğlu’na şahsım ve köylüm adına sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.