SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın köyleri kapsam dışı

Bu haber 18 Ağustos 2022 - 0:45 'de eklendi.

Torbalı ilçesine bağlı bazı mahalledeki vatandaşlar, cep telefonlarına sinyal alamayınca mahalledeki erişimin sağlandığı en yüksek noktalara çıkmak zorunda kalıyor

TORBALI ilçesine bağlı Dağtekke, Helvacı, Düverlik ve Ormanköy’de vatandaşlar sinyal alınmadığı için cep telefonu ile iletişim sağlayamıyor. Vatandaşlar, zaman zaman minarelerin tepesine yada yüksek noktalara çıkarak arama yapabiliyor

DÜVERLİK Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar ise, ne zaman telefonla konuşmak isterse kentte bulunan Atatürk büstünün yanına gidiyor. Vatandaşlar burada bir nebzede olsa erişim sağlayarak konuşurken, ortaya da ilginç görüntüler çıkıyor.

BÖLGEYE baz istasyonu isteyen vatandaşlar, operatör yetkililerine çağrı yaparak bu duruma çözüm bulunmasını istedi. Teknolojinin geliştiğine vurgu yapan vatandaşlar, “Bu duruma alıştık; ama bir çözüm bulunması gerekiyor. Zaman zaman hiç telefon çekmiyor. Köydeki tek bir noktaya gidip konuşma yapıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.