SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın İnci’lerinden bal tadında bir proje finali daha…

Bu haber 11 Nisan 2022 - 22:57 'de eklendi.

İnci Hikmet Tözün Anaokulu Bal Arıları sınıf öğretmeni Meltem Arıkan Dülek’in kurucularından olduğu; 2 Türk, 2 Romanya ve 2 Polonya’lı ortakla yürütülen’ Biz Yokken Arılar Vardı’ eTwinning projesi çalışmalarını finalde arı dansı ile tamamladı.

3 AY boyunca Arıların yaşamı, üremesi, doğamız ve insanlık için önemi ve insanlığa düşen sorumluklar hakkında çalışmalar yapan Bal Arıları sınıfı öğrencileri proje sonunda bilinçlenerek , projenin belirlenen hedeflerine ulaştılar. Proje içerisinde kadınlar günü için Bal mumundan el kremi yapan minik arılar, Ballı yiyecekler tarif kitabı düzenleyerek sınıfta tadım günü oluşturdular. Proje finalinde de ailelerin katılım ve destekleriyle hazırlanan arı kostümleriyle arı haberleşme dansı yaptılar.

PROJE içerisinde hem eğlenen hem öğrenen Bal Arıları Sınıfı öğrencileri, teknolojiyi de doğru ve güvenli bir şekilde kullanarak  Tema Vakfı ile işbirliği içerisinde yürütülen ‘arılarvarsa.org’ sitesindeki animasyonları ve oyunları kullanarak farkındalık geliştirdiler. Okul Müdürü Erdem Kaya tarafından, başarı sertifikalarını alan miniklerin bu güzel ve sevimli fotoğraf kareleri hepimizi gülümsetti.

Okul Müdürü Kaya, “Okulumuzda uyguladığımız eTwinning projeleriyle farklı okullar ve Avrupa Ülkelerine bağlı okulların eğitim sistemleri hakkında bilgi oluyor, aynı zamanda etkinlikleri eğlenceli bir şekle getirerek motivasyonlarını artırıyor ve teknolojiyi de güvenli bir şekilde kullanıyoruz.

ERKEN yaşlarda çocuklarımıza aşıladığımız değerler ve geliştirdiğimiz farkındalıklara öncü olduğumuz için gururluyuz. Başarılı projeleri yürüten sınıf öğretmenimizi, sürece katkı sağlayan ve şekillendiren velilerimizi, öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.”  şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.