SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın ilk ve tek ultra maratoncusu Gebze’deki yarışa katıldı

Bu haber 01 Haziran 2022 - 21:22 'de eklendi.

Gebze Belediyesi iş birliği ile Tempo Atletizm Spor Derneği tarafından Gebze Denizli Göleti çevresinde gerçekleştirilen Uluslararası Gebze Ultra Trail, Gebze’nin doğal güzelliklerini sporseverlerle buluşturdu. Organizasyona katılan Torbalılı sporcu Özay Atasoy, 9. sırada tamamladı

7 KM Göl Koşusu, 17 km Ressam Osman Hamdi Bey Koşusu, 27 km Hannibal Koşusu, 41 km Libiyssa Gebze Koşusu ve 55 km Fatih Sultan Mehmed Han Koşusu olmak üzere 5 kategoriden oluşan maratonda 25 şehir ve 8 ülkeden gelen bini aşkın sporcu yarıştı. Bu yıl ilk kez düzenlenen organizasyon, 27 Mayıs 2022 Cuma günü Denizli Göleti çevresinde kamp ateşi yakılması ve dj müzik performansıyla başladı.

6 SAAT 41 DAKİKADA BİTİRDİ

SPOR gösterisi ve makarna partisiyle devam eden gecede parkur bilgilendirme toplantısı da yapıldı. Gebze Belediyesi’nin koşu güzergahı tahsisi ve sporcu ulaşımına destek olduğu yarış, sabah erken saatlerde verilen start ile başladı. İtfaiye, ambulans ve Gebze Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (GEAK) alanda hazır olarak bekledi. Etkinliğe Torbalı’nın ilk ve tek Ultra Maratoncusu Özay Atasoy da katıldı. 55 kilometrelik yarışı; genel 17 yaş grubunda 9. olarak, 6 saat 41 dakikada bitirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.