SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın ilk ve tek tırnak stüdyosu açıldı

Bu haber 01 Aralık 2020 - 8:50 'de eklendi.

TORBALI’NIN ilk ve tek tırnak stüdyosu Kazımdirik Caddesi’nde açıldı. Cadde üzerindeki Çelik Ticaret karşı binasının 4’üncü katında açılan işletmeyi Nurhayat Yalçın işletecek. Hayat Tırnak Stüdio’da protez tırnak, kalıcı oje, kombi manikür, kombi pedikür ve jel tırnak işlemleri uygulanacak. İlçede bu sektör üzerine başka bir yer olmadığını, sadece kuaförlerde yapıldığını aktaran Yalçın, “Üniversite İşletme bölümü mezunuyum ve bu sektöre oldukça ilgim vardı. Bende yaptığım araştırmalar neticesinde Torbalı’da böyle bir yer olmadığını öğrendim. Öncesinde tırnak üzerine eğitimler aldım ve kendi yerimi açtım” diye konuştu.

TIRNAK YEME ALIŞKANLIĞINA SON VERECEK!

TORBALILI bayanların tırnak işlerine yardım almak için İzmir merkezine gitmek zorunda kaldığını anlatan Nurhayat Yalçın, “Bayanlarımızın tırnak çilesine artık son veriyoruz. İlçe dışına gitmek zorunda kalan bayanların hizmeti ayağına getirdik. İşletmemizde 12 yaşından itibaren tırnak yeme problemi olan kişilere protez tırnakla tedavi yoluna gidiyoruz” diye konuştu.

TIRNAK BOZULMALARI ÖNEMLİ

DENEYİMLİ işletmeci, ayağının tozuyla bayanların yaşadığı tırnak bozulmaları hakkında bilgi verdi. Bu bozulmaların ciddi bir şeyden kaynaklanmadığını söyleyen Yalçın, “Bu bozulmaların sebepleri sedef, anemi, bozuk kan dolaşımı veya psikolojik bir durumdan kaynaklanabilir, diğer nedenlerse kaza, yanlış kullanım veya sinirsel bir alışkanlıktır. Tırnak hastalıkları ise mantarlar ve bakteri enfeksiyonlarından, susuzluk, yaşlılık, demir eksikliği ile oluşur” dedi. Yalçın, tırnaklarında mantar olan kişilerin ise önce doktor tedavisi olması gerektiğini söyledi.

TIRNAK BAKIMI VE KESİMİ

“TIRNAKLAR nasıl kesilmeli, tırnak bakımında yapılan yanlışlar nelerdir?” sorusuna cevap veren Nurhayat Yalçın, “Tırnaklarınızı kenarlarından aşağıya doğru kesmeyin. Üst kısmı düz olacak şekilde kesin. Tırnak içlerini keskin cisimlerle temizlemeyin. Özellikle spor yaparken, parmaklarınıza dayanan ayakkabılar giymeyin. Tırnaklarınızı veya etrafınızdaki cildi ısırarak koparmayın. Mantar oluşumlarını mutlaka tedavi ettirin” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.