SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın ilk ve tek ‘soğuk sandviç’ işletmesi açıldı

Bu haber 10 Ağustos 2021 - 4:37 'de eklendi.

Torbalı’nın ilk soğuk sandviç satan işletmesi Mihatpaşa Caddesi üzerine açıldı. Tüm malzemelerin pişmeden ve sandviç ekmeğine çeşitli soslarla birlikte hazırlanarak sunulduğu lezzetin kısa sürede büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Genellikle kahvaltı veya atıştırmalık olarak tercih edilen soğuk sandviç, özellikle İstanbul gibi büyükşehirlerde vatandaşların bir numaralı yiyeceği olarak biliniyor. Aynı zamanda ‘doyuran sandviç’ olarak da bilinen bu lezzetin müdavimi çok olacak.

İLÇEDE SOĞUK SANDVİÇ SATAN BİR İŞLETME YOK

Torbalı’ya bağlı Karakızlar Mahallesi doğumlu olan Orçun Sümer, yıllar önce gittiği İstanbul’dan tekrar memleketine döndükten sonra ne iş yapacağı konusunda araştırmaya başladı. Yaptığı kısa süreli araştırma neticesinde ilçede soğuk sandviç satan bir işletmenin olmadığını tespit etmiş. İstanbulluların bir numaralı yiyeceği olan bu lezzeti Torbalı halkına sunmak için dükkan arayışına girdikten sonra uygun yeri Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulmuş.

12 TL’YE SATIYOR

Hazırlıklarını tamamlayan Orçun Sümer, ‘Eylül Soğuk Sandviç’ adlı işletmesini Ertuğrul Dörtyol civarında önceki gün hizmete açtı. Deneyimli işletmeci Orçun Sümer, “Malzemeler içine sığmıyor, ekmek içinden taşıyor. Paket servis hizmetimiz de mevcuttur. Ekmeklerimiz standart ve 12 TL’dir. Daha birkaç gün olmasına rağmen ürünümüzün lezzetini duyan buraya geliyor. Torbalı halkına duyarlılığı için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.