SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın ilk ve tek Ağız ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Ayhan Tetik, kliniğinde hasta kabulüne başladı

Bu haber 27 Kasım 2020 - 8:52 'de eklendi.

Torbalı’da hizmet veren ilk ve tek Ağız Ve Çene Cerrahisi Uzmanı Diş Hekimi Dr. Ayhan Tetik Mithatpaşa Caddesi’nde yer alan özel kliniğinde hasta kabulüne başladı.

BU sayede ağız diş ve çene cerrahisi işlemleri için bugüne kadar İzmir’e gitmesi gereken hastalar artık Torbalı’da tedavi imkanına kavuşuyor. Tamamen son teknoloji cihazlar ve görüntüleme sistemleriyle hizmet sunulan klinik modern ve ferah atmosferiyle de hastalara keyifli bir ortamda tedavi olma imkanı sağlıyor.

İMPLANT, gömülü yirmi yaş dişi ameliyatı, kist ameliyatı, botoks, eklem tedavisi gibi tedavilere ihtiyaç duyan Torbalı halkına büyük kolaylık sağlanmış ve Torbalı’da diş sağlığı açısından önemli bir eksiklik de giderilmiş oluyor.

DİŞ hekimi Ayhan Tetik’in yenilenen web sitesinde uyguladığı tedaviler hakkında detaylı bilgiler ve diş sağlığı ile ilgili bilgilendirmelere ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için www.ayhantetik.com

Ertuğrul Mah. Mithatpaşa Cad. No:30 Torbalı – İzmir   Tel: 0232 856 50 56

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.