SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın iki mahallesi MOBESE’ye kavuşuyor

Bu haber 03 Nisan 2022 - 1:55 'de eklendi.

Torbalı ilçesinin Ayrancılar ve Yazıbaşı mahallerini kapsayan bölgeye MOBESE kurulması için Belediye tarafından çalışma başlatıldı. MOBESE kameralarının jandarmanın kullanımına da açılacağı bildirildi.

TORBALI Belediyesi nüfusu 65 bine dayanan Ayrancılar ve Yazıbaşı’yı da kapsayan bölgeye MOBESE kurulumu için harekete geçti. Son yıllarda asayiş olaylarının artmasına ve bölge sakinlerinin özellikle güvenlik açısından huzursuz olması nedeniyle girişimler hızlandırılıp, söz konusu bölgelerde MOBESE kurulumuna başlandı.

KURULACAK kamera sistemleri ayrıca yaralamalı ve ölümlü kazalara sebebiyet veren trafik ihlallerini azaltmak, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit edici girişimlerde bulunanları tespit etmek için de kullanılacak. Adli olayların kısa sürede çözmesi adına jandarmanın da kullanımına açılacak olan kameralar çok kısa süre içerisinde aktif kayıt almaya başlayacak.

BÖLGEDE memnuniyetle karşılanan MOBESE kameraları için Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Artık Ayrancılar Mahallesi’nde oturanlar kafalarını yastığa daha rahat koyacak” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.