SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın genç belediye başkan aday adayı yoğun mesaisine devam ediyor

Bu haber 21 Kasım 2023 - 10:00 'de eklendi.

AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Selman Günaydın, Atatürk Mahallesi’nde bulunan esnafları gezip, kıraathanelerdeki vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi, dertlerine derman olmak için notlarını aldı

AK PARTİ’DEN 31 Mart 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurusu yapan AK Parti’den Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı olan Selman Günaydın, ilçede gezilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmıyor. Siyasi parti temsilcilikleri, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, kanaat önderleri, iş adamları ve iş yerlerini ziyaret eden Günaydın, hane ve esnaf ziyaretlerinde ise vatandaşlarla buluşuyor.

SAHADA hummalı çalışmaları ve ziyaretlerini sürdüren Selman Günaydın, yoğun mesaisi esnasında yaptığı ziyaretlere hemşehri dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını da unutmuyor

GÜNAYDIN, dernekleri ziyaret ederek şehrin nabzını tutuyor. Toplumun tüm kesimlerinin görüşlerini dinleyerek, ortak çözüm yolları bulmaya ve yol haritası çizmeye odaklanan Selman Günaydın, “Hep birlikte daha güçlü, daha katılımcı bir şehir için çalışmaya devam edeceğiz. Sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde toplumun ortak sorunlarına çözüm odaklı projeler geliştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.