SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın en ucuz aküleri bu markette!

Bu haber 06 Mayıs 2022 - 2:39 'de eklendi.

İzmir’de 2000 yılından bu yana Star Akü Market adı altında faaliyetlerini sürdüren firma, 4. şubesini Torbalı Mahallesi’ne açtı.

5119 Sokak üzerindeki 60 metrekarelik yerinde ilçenin en uygun fiyatlı akü çeşitlerini sunan Akü Dünyası’nda her vasıtaya uygun (kamyon, kamyonet, tır, otobüs, traktör) akü bulabilmek mümkün. Karabağlar, Buca, Otokent, Gediz ve 1.sanayideki şubelerinin ardından Torbalı piyasasına da giriş yapan Akü Dünyası’nın işletmecisi Numan Sezgin, “Bizden ucuz akü veren yer bulamazsınız” diye konuştu.

İNCİ Akü, Varta, Bosch, Hugel, Pilatin, Turkuaz, Serdar, Autopowor, Adler gibi onlarca çeşit marka aküyü satan işletme, fiyatlarıyla da araç kullanıcılarını cezbediyor. Firma ayrıca ücretsiz akü değişimi de yapıyor.

İZMİR genelinde ‘Ucuz Akü Market’ olarak bilinen firma, açıldığı ilk günden bu yana büyük ilgi görürken, deneyimli işletmeci Numan Sezgin Torbalı halkına teşekkür etti. Öte yandan kampanyalı fiyatların devam ettiğini belirten Sezgin, ‘eskiyi getir, yeniyi götür’ adlı kampanyanın beklediklerinden fazla ilgi gördüğünü anlattı. Star Oto Akü Market İletişim: 0 505 558 48 06

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.