SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın en meşhur midyecisi

Bu haber 21 Temmuz 2021 - 2:24 'de eklendi.

SOKAK atıştırmalıklarından midye dolma son dönemlerin popüler lezzetlerinden. Torbalı’da güvenilir olarak midye satışı yapan mekanlar az sayıda… Midye dolma yemek için Kazımdirik Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Midyeci Mehmet Usta’nın yeri büyük ilgi görüyor. Sokak midyecileriyle ilgili tartışmalar kafaları karıştırdıkça, birçok kişi midye dolma lezzetini güvenilir yerlerde yiyebilmek için arayışa geçti. Dolayısıyla birçok mekan da midye dolma yapmaya başladı. Hatta onların bu işe girmesiyle, İzmir usulü olanı, fıstıklısı, bol baharatlısı gibi birçok çeşit de ortaya çıkmaya başladı.

SADECE MİDYE DOLMASI DEĞİL, ÇİĞKÖFTESİ İLE DE OLDUKÇA ÖVÜLÜYOR

TORBALI’DA ise lezzetiyle midye dolmaya hayran kalınacak mekan olan Çiğköfteci-Midyeci Mehmet Usta, meşhur İzmir midyesini hakkıyla yapan nadir mekanlardan biri. Firmanın içi bir midyeciye göre oldukça şık ve modern. Ayrıca sadece midye dolması değil, çiğköftesi ile de oldukça övülüyor. Cadde üzerinde şık ve nezih bir mekan. Arzu edenler için tatlı da bulunuyor. Torbalı’nın en meşhur midyecisi olan işletmeci Mehmet Ata, “Gece mide kazınması için tercih edilecek en iyi yerlerden birisiyiz. Midyelerimiz her zaman taze ve lezzetli” diye konuştu.

MÜŞTERİLER ÇOK MEMNUN

TORBALI’DA yaşayıp da burayı bilmeyen yoktur. Samimi ve hızlı çalışanları, geniş ve ferah ortamıyla misafirlerinden tam not almış bir mekan. Torbalı’nın meşhur midyesini tatmak için en doğru yerlerden birisi. Ata’nın mekanından memnun ayrılan müşterilerden Dursun Ayaz isimli vatandaş, “Çiğköftesi ve midyesiyle müdavimlerini yaratmış. Servisleri de oldukça hızlı. Hem fiyat hem de lezzet konusunda oldukça tatmin olacaksınız. İçeri girer girmez burnunuza gelen midye ve çiğköfte kokusu tok olan karınları bile acıktırır. Ne yerseniz yiyin, yanında mutlaka midye söyleyin, yoksa pişman olursunuz” diye konuştu. Midyeci Mehmet Usta, yılların tecrübesiyle müşterilerine müşteri katmaya devam ediyor. Sipariş İletişim No: 0232 856 63 04

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.