SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın en köklü pastane markası yeni şubesini açıyor

Bu haber 23 Aralık 2022 - 23:11 'de eklendi.

1987 yılından bu yana Torbalı’da faaliyet gösteren ve ilçenin köklü kuruluşları arasında olup markalaşan Nasreddin Pastaneleri, bir şubesini daha hayata geçiriyor. Sadık İleri Bulvarı üzerindeki 5. şube Pazartesi günü kapılarını açacak.

ALİ ve Emre Esendeniz kardeşler tarafından işletilen Nasreddin Pastaneleri’nin Muratbey Mahallesi’nde 2 tane, 1 tane Pancar Mahallesi’nde ve 1’i de çarşı merkezinde olmak üzere yeni açılan ile birlikte toplam 5 şubesi olacak. 2. kuşak olan Ali ve Emre Esendeniz kardeşlerin sürdürdüğü Sadık İleri Bulvarı şubesinde yaş ve kuru pasta çeşitleri, sütlü tatlılar, adet ürünler, baklava çeşitleri, çikolata, sıcak ve soğuk içecekler bulunacak.

GÜN geçtikçe büyüyen ve hızla gelişen Torbalı’nın ihtiyaçlarına ayak uydurabilmek için kontrollü bir şekilde büyüdüklerini anlatan Ali Esendeniz, “Torbalı’nın neredeyse dört bir tarafındayız. Ancak ilçenin en işlek caddeleri arasında bulunan Sadık İleri Bulvarı’nda bir Nasreddin Pastanesi olmaması en büyük eksikliğimizdi. Gerekli altyapıyı oluşturduktan sonra nihayet bulvar şubemizi açıyoruz. Pazartesi günü, kapılarımızı Torbalı halkına açacağız. Tüm vatandaşlarımızı bekleriz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

MURATBEY Mahallesi’nde bulunan üretim merkezinde, hijyenik koşullarda günlük ve taze olarak üretilen tatlı ve yaş-kuru pasta çeşitleri ile geniş bir ürün yelpazesine sahip. Torbalı’da faaliyetini sürdüren en eski pastane olduklarını belirten Esendeniz, “Firmamızda günlük ve taze olarak birçok çeşit ürünün üretimini yapıyoruz. 40 kişilik alanında uzman kadromuzla, en kaliteli malzemelerle en uygun fiyatlarla müşterilerimize hizmet veriyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.