SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın en kalabalık mahallesinde, muhtar istifa etti

Bu haber 27 Eylül 2022 - 2:11 'de eklendi.

İlçenin çalışkan muhtarlarından olan Atatürk Mahalle Muhtarı Remzi Avcı, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevinden istifa etti.

TORBALI’DA dün şok bir istifa yaşandı. İlçenin çalışkan muhtarlarından olan Atatürk Mahalle Muhtarı Remzi Avcı, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Torbalı Kaymakamlığı’na yazdığı dilekçe ile istifasını duyuran Muhtar Avcı, gerekçe olarak sağlık durumunu ortaya sundu.

STRESTEN UZAK DURMASI GEREKİYOR

2 DEFA kalp krizi geçiren ve son olarak da belinde fıtık oluşan Avcı’nın  ameliyat olacağı ve bu nedenle muhtarlığa devam edemeyeceği öğrenildi. Doktorların da stresten uzak durması gerektiğini söylemesi üzerine görevinden istifa eden Avcı’nın yerine kimin geçeceği ise merak konusu oldu.

YENİ MUHTARI KAYMAKAM SEÇECEK

TORBALI Kaymakamı Ercan Öter’ yeni muhtarı azalar arasından seçecek. Buna göre Avcı’nın listesinde birinci aza olarak Mehmet Güler  ikinci aza olarak ise Ergin Kovuçan yer alıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.