SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın ‘en iyi konutlarını’ inşa eden firmalar arasında yer alıyor

Bu haber 06 Temmuz 2022 - 2:00 'de eklendi.

Torbalı’nın en iyi lüks konutlarını inşa eden firmalar arasında ilk sıralarda yer alan Yıldız35 İnşaat’ın ilçe merkezinin farklı mahallelerinde eşsiz konutları yükseliyor

HALİ hazırda ilçe merkezinde devam eden 5 tane projesi olan deneyimli firmanın yükselen bu inşaatları ise Alpkent, Muratbey, Tepeköy ve Torbalı Mahallelerinde yer alıyor. Apartman ve site inşaatı gerçekleştiren Yıldız35’in yaptığı konutlar ise kısa sürede alıcı buluyor. Piyasanın en ölü sezonunda bile inşaatlarının durmadığını ve sürekli yeni projeler üretmeye devam ettiklerini anlatan Mahmut Yıldız(50), firmasının 5 yıldır faaliyette olduğunu, 15 yıldır ise Torbalı’da iş yaptıklarını söyledi.

30 YILDIR inşaat sektöründe boy gösteren Mahmut Yıldız’ın kurduğu Yıldız35 adlı firmayı oğulları Furkan ve Muhammed ile birlikte ‘aile şirketi’ olarak yönetiyor.

SON 5 yılda Torbalı’da 20 civarında projeye imza attıklarını anlatan Mahmut Yıldız, “Genellikle 2+1 ve 3+1 odalı konutlar ile site inşaatı yapıyoruz. Gece gündüz demeden işimizin başındayız. Allah sağlık, sıhhat verdiği sürece de devam edeceğiz” diye konuştu.

İNSANLARIN içinde kendilerini mutlu, huzurlu ve güvende hissedecekleri mekânlar inşa etmeyi ilke edinen Yıldız35 İnşaat’ın yaptığı projeleri ilçenin dört bir yanında görebilmek mümkün.

İNSANLARIN içinde kendilerini mutlu, huzurlu ve güvende hissedecekleri mekânlar inşa etmeyi ilke edinen firma, her geçen gün İzmir’in yeni çekim merkezi Torbalı’da farklı projeler için çalışma başlatıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.