SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın en hızlı büyüyen markası 5. şubesini açtı

Bu haber 09 Kasım 2021 - 0:36 'de eklendi.

12 senedir sektörde bulunan Mithat Yeşilyaprak, Torbalı merkezindeki 5. şubesini açarak farkını gösterdi. Deneyimli iş adamı bu başarısını “12 senede bizlere küsen 12 tane müşterimiz yoktur. Başarımızın kaynağı güvendir” diye açıkladı. İlk olarak Atatürk Mahallesi’nde Cephane Turkcell Hizmet Mağazalarının birincisini açan Yeşilyaprak, sonrasında Ayrancılar, Mithatpaşa Caddesi ve Kazımdirik Caddesi’nde ise iki tane şube birden açtı.

‘HERKES YATIRIMA KORKANKEN, BİZ CESARETLENDİK’

Son şubesini geçtiğimiz haftalarda Kazımdirik’in en gözde yeri olduğu bilinen Denizbank’ın yanına açan Mithat Yeşilyaprak, “İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde herkes yatırım yapmaya korkar hale geldi. Ancak biz müşterilerimize verdiğimiz güven ile 12 yılda 5’inci şubemizi açmanın gururunu yaşıyoruz. Biz insan kandırmadık ve her zaman kazanan olduk. Telefoncuların kötü imajını yıkan firma olduk. Sattığımız ürünün daima arkasında olduk” şeklinde konuştu.

‘TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GSM OPERATÖRÜ ÇATISI ALTINDA İŞE BAŞLADIK’

“Daha ulaşılabilir bir konumda olmak için birbirine fazla uzak olmayan bölgeleri tercih ettik” diye konuşan Yeşilyaprak, 5 tane şube açma kararını verme nedeni olarak şunları sıraladı; “İlk olarak bu başarımızın sırrı, Türkiye’nin en büyük GSM operatörü çatısı altında işe başlamamızdır. Şimdiye kadar doğru ekip arkadaşlarıyla çalışarak başarıya ulaştık.  Herkesin korktuğu ve yatırım yapmaktan çekindiği bir dönem olan pandemide 3 mağaza açtık” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.