SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın en hızlı büyüyen kasabı

Bu haber 17 Kasım 2022 - 2:37 'de eklendi.

12 yaşından bu yana kasaplık yapan ve 7 yılda 3 şube açarak Torbalı’nın en hızlı büyüyen kasabı olan Elit Et&Kasap, bir şube de Muratbey Mahallesi’nde açtı. Bölgenin ihtiyacı olan kasap dün itibariyle hizmet vermeye başladı

2015 yılında kapalı pazaryerindeki ilk yerini açan Cahit Ertaş ve oğulları Alper ile Emirhan, 2 yıl önce de Tepeköy Mahallesi’ndeki Akbank yanında ikinci şubesini açarak faaliyetlerine başladı. Muratbey Mahallesi’nin önemli noktalarından olan İbrahim Kecisi Caddesi’nde yaşayan vatandaşlardan gelen talep üzerine araştırma yapan Cahit Ertaş, 3. Şubeyi buraya açmaya karar verdi.

‘ŞIK BİR KONSEPT OLUŞTURDUK’

HAZIRLIKLARINI tamamlayan ve şık bir dükkân yaratan Ertaş, dün itibariyle işletmesini açtı. 120 metrekarelik kasap dükkânında dana, kuzu ve tavuk eti çeşitlerinin yanı sıra sucuk gibi et ürünlerinin de satışını yapacak.

RESMİ AÇILIŞ DA YAPACAK

RESMİ açılışını önümüzdeki günlerde yapacak olan Elit Et & Kasap’ın üç şubesinde toplamda 15 personel görev yapıyor. İşinde uzman ekiple çalıştıklarını ifade eden Cahit Ertaş, kaliteli ürünlerini yiyen müşterilerinin mutlaka bir daha geldiğini belirtti.

‘MURATBEY’LİLERİ BEKLİYORUZ’

DENEYİMLİ kasap Ertaş, Muratbey’li vatandaşlara da seslenerek, yeni açtıkları kasap dükkanından alışveriş yapmaları için beklediklerini dile getirdi. Muratbey Mahallesi sakinlerini Elit Et & Kasap ile buluşturmaya ve en iyi kalite ile hizmeti sunmaya hazır olduklarını söylediler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.