SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın en geniş kapsamlı duvar kağıdı firması

Bu haber 04 Mart 2021 - 22:54 'de eklendi.

Torbalı’da hizmet veren Güneş Duvar Kağıtları, ücretsiz keşif yapıp fiyat veriyor ve duvarınızı istediğiniz resimle kaplıyorlar

İZMİR ve Torbalı’nın en geniş kapsamlı duvar kağıdı çeşidine sahip olan Güneş Duvar Kağıdı firması, yaptığı işçilik ile fark yaratıyor. Şimdiye kadar Türkiye ve yurtdışında birçok otelde çalışma ve uygulama yapan deneyimli firma, Torbalı’nın da en geniş kapsamlı firması olarak öne çıkıyor. 1992 yılında Ankara’da kurulan, 10 yıl önce Gıda Çarşısı’nda  ve 2 yıl önce de İzmir-Aydın asfaltı üzeri 7 Eylül Mahallesi Merve Pide yanındaki işletmede faaliyet gösteren Güneş Duvar Kağıtları’nın sahibi Şahin Güneş, “Firmamızda duvar kağıdı üzerine herşey bulabilirsiniz. Binlerce çeşit duvar kağıdı çeşidimiz ile hizmet veriyoruz” diye konuştu.

ÜCRETSİZ KEŞİF

AYNI zamanda uygulama firması olduklarını anlatan Güneş, “1989 yılından günümüze, yılların vermiş olduğu tecrübe ve güçlü alt yapı İşinde uzman duvar kağıdı ustalarımız ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Bahar kampanyalı ithal duvar kağıdı modellerimiz görmek ve duvar kağıdı ustalarımızın ücretsiz keşif yapması için mağazamızı ziyaret edebilir, telefon ile randevu alabilirsiniz” diye konuştu.

12 YIL FABRİKA GARANTİSİ VAR

DUVAR kağıdının boyaya göre daha uzun ömürlü olduğunu belirten Şahin Güneş, “Kullanım ömrü olarak duvar kağıdı çok daha avantajlıdır. Uzun vadede boyaya göre çok daha ekonomiktir. Kullandığımız yerli ve ithal tüm duvar kağıtları 12 yıl fabrika garantisi altında” dedi. Son yıllarda duvar kağıtlarına talebin arttığını belirten Şahin Güneş, “Torbalı’da duvar kağıtlarına talep çok arttı. Uzun vadede sağladığı ekonomik avantajın yanında, duvar kağıtlarının ses emici özelliği de bulunuyor. Bunun yanında yalıtım da sağlıyor. Tam silinebilir ve anti-bakteriyel özelliği ile de tercih sebebi oluyor. Tüm Torbalı halkını uygun fiyatlarımızı ve zengin ürün çeşitlerimizi görmeye işyerimize davet ediyoruz” şeklinde konuştu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.