SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın en eski esnafı: Medo Hacılar

Bu haber 15 Ağustos 2023 - 8:47 'de eklendi.

Torbalı’da 1951 yılında kurulan ve tam 72 senedir faaliyet gösteren Medo Hacılar’ı şimdilerde 4. kuşak olan akrabaları tarafından işletilmeye devam ediliyor.

SADECE ayakkabı üzerine hizmet hayatına başlayan firma, şimdilerde mühendislik ve inşaat alanında da kendini ispatlamış durumda… 44 yaşındaki İnşaat Mühendisi Engin Doğru tarafından hizmet hayatına devam eden Medo Hacılar, Torbalı’nın en eski markası olarak biliniyor.

KALİTEDEN ASLA ÖDÜN VERMİYOR

KUYUMCULAR Sokağı’ndaki 225 metrekare olan iki katlı mağazasında bay-bayan ve çocuk ayakkabı üzerine 5 bin çeşit spor, klasik ve kundura ayakkabılar satılıyor. Ayrıca terlik çanta ve top da bulunuyor. Ayakkabı kalitesinden ödün vermeyen ve sattığı garantili ayakkabılar ile ilçedeki herkesin uğrak yeri olan Medo Hacılar’da Puma, Scooter, Hammerjack, Ceyo, Marcomen, İrez, MP ve Forelli gibi markalara ait ayakkabıların satışını gerçekleştiriyor. Sattıkları ürünlerin hepsinin orijinal olduğunu ve yan sanayi denilen ürünleri kesinlikle satmadıklarını ifade eden Engin Doğru, “Torbalı’da ayakkabı denilince akla ilk gelen firma olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

İNŞAAT ALANINDA DA KENDİSİNİ İSPATLADI

İNŞAAT alanına da hızlı bir giriş yapan ve bu sektörde hizmet verdikleri süre boyunca yaptıkları sağlam, sanayıklı, şık, kullanışlı binalar ile yollarına hızla devam ettiklerini dile getiren  Engin Doğru, “İnşaat alanında kurumsal firmalara hizmet veriyoruz. Ayrıca kişiye özel lüks villalar yapıyoruz. Yap-Sat veızgaralı sistem hayvan çiftlikleri gibi yapılar da inşaa ediyoruz. Projeler bize ait, anahtar teslim hizmet veriyoruz. Dileyen vatandaşlarımız @medomuhendislikinsaat adlı instagram hesabımızdan veya www.medomuhendislik.com adlı web sitemizden yaptığımız işlere göz atabilir” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.