SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın en deneyimli matbaası yoğun günler geçiriyor

Bu haber 03 Mart 2024 - 22:17 'de eklendi.

38 senedir Torbalı’da hizmet veren ve son 4 yıldır da genç girişimci Hakan Yamaner tarafından işletilen Küçükler Ofset Matbaa, sunduğu kaliteli hizmet ile fark yaratıyor. Deneyimli firma, içinde bulunduğumuz şu günlerde ise yoğun bir sezon geçiriyor. Çünkü muhtar adayları için oy pusulası ve firmalar için de ramazan imsakiyesi basıyor.

14 YILDIR baskı ve matbaa sektöründe bulunan Hakan Yamaner, geçtiğimiz yıllarda ilçenin en köklü firmaları arasında olan Küçükler Ofset Matbaa’yı devralmıştı. 3 katlı matbaa merkezinde baskı üzerine herşeyi yapıyor.

YAPTIĞI İŞLER

YAPTIKLARI işler arasında kartvizit, sipariş formu, maliye anlaşmalı işler, el ilanı, makbuz, çıkartma etiket, kaşe, afiş, karton çanta, promosyon, zarf-katalog, magnet – broşür, antetli kağıt yer alıyor.

‘YURTDIŞINA İŞ YAPIYORUZ’

KURUMSAL firmalarla da çalıştıklarını matbaa alanında ilçe marka olduklarını söyleyen Hakan Yamaner, “Hatta Fransa ve Almanya’ya yurtdışı işler yapıyoruz. Mesela şimdi Suudi Arabistan’a yeni kataloglar yapıyoruz. Verdiğimiz hizmet kalitesini, yaptığımız her işte katlanarak arttırıyoruz” dedi.

İMSAKİYE VE OY PUSULASI DA BASIYORUZ

SON günlerde yerel seçim ve Ramazan ayı nedeniyle işlerinin yoğunlaştığını anlatan Yamaner, “30 Mart yerel seçimlerde aday olan muhtar adayları için oy pusulası da yapıyoruz. Ayrıca yaklaşan mübarek Ramazan ayı için imsakiye basımı da yapıyoruz. Firmamıza ulaşmak isteyenler 0 551 260 00 07 numaralı telefonu arayabilir

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.