SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın en büyük şans oyunları merkezini yine o açtı

Bu haber 29 Haziran 2021 - 21:47 'de eklendi.

Muratbey Mahallesi’nin tek ve ilk iddaa bayisi açıldı. İddaanın, Torbalı’daki bir numaralı ismi olan İbrahim Çetin tarafından açılan bayi, aynı zamanda Torbalı’nın en büyük ‘şans oyunları merkezi’ olarak öne çıkıyor.

18 yıldır sektörde olan ve Torbalı’da 3, Bayındır Merkez’de ise 1 tane olmak üzere toplamda 3 iddaa bayisi sahibi olan İbrahim Çetin, 4’üncü bayiyi Muratbey’e açtı. Doğan Bursalıoğlu Caddesi üzerinde bulunan şehitlik yanında hizmete giren Torbalı’nın en büyük iddaa bayisi tam 250 metrekare büyüklüğe sahip… Plase Şans Oyunları’nın yeni açılan bayisinde, 14 televizyon, Türkiye ve Dünya’daki tüm futbol maç yayınları, sanal futbol özel izleme alanları ve maçların analizlerini yapıp kuponlarını doldurabilecekleri 20 adet bilgisayar bulunuyor.

‘İNSANLARA VERDİĞİMİZ GÜVEN İLE BÖYLE BİR TALEP İLE KARŞILAŞTIK’

Plase Şans Oyunları’nın sahibi İbrahim Çetin, yeni hizmete açtıkları bayinin tamamen bir kafeterya ortamı olduğunu ve bay-bayan müşterilerin rahatlıkla oturabilip vakit geçirebilecekleri bir yer tasarladıklarını ifade etti. Çetin, “İnsanlara verdiğimiz güven ile böyle bir talep ile karşılaştık. Yaptığımız araştırmalar neticesinde bu bölgenin ihtiyacı oluğunu ve vatandaşlarımızın haklı olduğunu gördük. Müşterilerimize verdiğimiz değeri, iş yerimizdeki rahatlık ve imkânlardan çok net görebilirsiniz” diye konuştu. İşletmede, çılgın sayısal, kazıkazan, milli piyango, iddaa, sanal futbol, spor toto, süper loto, şans topu gibi şans oyunları oynanıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.