SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın en büyük mahallesi Muratbey oldu

Bu haber 08 Eylül 2021 - 2:07 'de eklendi.

Nüfusu 21 bine dayanan mahallede her geçen gün yeni yollar açılıyor.

Muratbey’i Torbalı ve Ertuğrul Mahallesi izliyor. Yükselen inşaatlar nedeniyle açılan yeni yollar, beraberinde alt yapı gereksinimi ve asfaltlama ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Her geçen gün büyüyen ve hızla gelişen Muratbey’de apayrı bir dünya oluşmuş durumda.

Artık kabuğuna sığmayan Torbalı, birçok mahallesiyle il olmayı hak eder konuma geldi…

HIZLI VE KONTROLSÜZ BÜYÜYOR

Muratbey Mahalle Muhtarı Ferit Başarkan, “Mahallemiz çok büyüdü. Tam 21 bin nüfusumuz var ve hızla gelişen bir bölgede bu tür sorunların yaşanması olağan… Sadece vatandaş değil, biz de birçok konudan şikayetçiyiz” dedi.

NUFÜS PATLADI, YENİ EVLER YÜKSELDİ

NUFÜS patlamasının yaşandığı Torbalı’da inşaat sektörünün yıldızı da parlamaya başladı. Artan nüfus nedeniyle, yeni evlere ihtiyaç duyuldu. Bu nedenle Muratbey Mahallesi, Ertuğrul Mahallesi ve Torbalı Mahallesi’ndeki boş araziler müteahhit firmalar tarafından satın alınıp, lüks daireler inşa edilmeye başlandı.

Kısa sürede yayılan yaşam alanları ile Torbalı’nın yerleşim bölgesi de büyümeye başladı. 15 yıl öncesine kadar Torbalı’nın nüfus yoğunluğu Ertuğrul ve Muratbey Mahallesi’nde yaşanırken, şimdilerde yerleşim alanları hem büyüyor hem de alan sayısı artıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.