SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın en büyük ‘bistro cafe’si Muratbey’de hizmet veriyor

Bu haber 23 Şubat 2023 - 0:46 'de eklendi.

Torbalı’nı markası olan Şahin Simit’in Muratbey Mahallesi’nde hizmet veren bistro cafe’si ilçe halkından büyük ilgi görüyor. Sabah kahvaltısını yapmak isteyen veya öğle – akşam yemeklerini yemek isteyenlerin adresi haline gelen işletme, farkını da gösteriyor.

İKİ senedir Özbey yolu üzerindeki Doğan Bursalıoğlu Caddesi’nde faaliyet gösteren mekan, Torbalı’nın en büyük cafe-bistro’su olarak hizmet veriyor. 450 metrekare büyüklüğe sahip Şahin Simit Cafe & Bistro’da kahvaltılık ürünlerin yanı sıra restaurant menüsü de yer alıyor. Mekanı, Cafer Şahin ile Gıda Mühendisi olan ortağı Kayhan Sözeri birlikte işletiyor.

AL GÖTÜR SİSTEMİ DE BULUNUYOR

İLÇENİN en iyi kahvaltı mekanı olan deneyimli firmanın menüsünde ayrıca; makarna, et ve tavuk menüleri, burger çeşitleri, pizza, pasta, dünya kahveleri, milkshake, frozen, sütlü tatlılar, baklavalar, kuru pasta çş., aperatifler ve sıcak soğuk içecekler yer alıyor. İsteyen, bu ürünleri de Al Götür ile istediği yere de götürebiliyor.

ÇEVRE MAHALLELERDEN BİLE MÜŞTERİLERİ BULUNUYOR

MURATBEY Mahallesi’nde örneği bulunmayan, konumu ve güler yüzlü personeli ile gönüllerde taht kuran Şahin Simit Bistro Cafe’nin diğer mahallelerden bile müşterileri bulunuyor. İşletme Müdürü Çağrı Koşan, tüm ürünlerinin kendi imalatları olduğunu anlatarak, leziz kahvaltılıklarından ve yemeklerinden tatmak isteyen herkesi beklediklerini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.