SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın Efe’si CHP’den aday oldu

Bu haber 02 Aralık 2023 - 1:35 'de eklendi.

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimleri nedeniyle adaylık başvuruları devam ediyor. Son olarak Bayraklı Belediyesi’nde müfettiş olarak görev yapan Yazıbaşılı Efe Yakkan da adaylık dosyasını teslim ederek CHP’den Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

YAKKAN’I adaylık başvurusunda ailesi de yalnız bırakmadı. Adaylık dosyasını CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat’a teslim eden Yakkan, “Bugün ailemle birlikte Torbalı İlçe Bina’mızda aday adaylığı başvurumu yaptım. Torbalı’nın bir evladı olarak, bir Yazıbaşılı olarak, kadromuzla, projelerimizle biz bu kenti yönetmeye talibiz. Biz Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında çağı yakalamak adına, değişim ve dönüşümü yaratmaya talibiz. Biz çocuklarımızın gözlerindeki umudu, soframızdaki ekmeği büyütmeye talibiz. Biz bu kenti sokak sokak mahalle mahalle aşkla örmeye talibiz. Yolumuz açık olsun!” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.