SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın dolum tesisine sahip ilk ‘gaz firması’ açıldı

Bu haber 24 Eylül 2021 - 1:29 'de eklendi.

Tüm Ege Bölgesi’ne hitap edecek olan Sağlar Gaz, Torbalı’da açıldı. ‘Üst düzey işçilik, kusursuz kalite’ sloganıyla yola çıkan firma, sanayi, gıda ve medikal alanlarında kullanılacak gazları üretiyor

Torbalı’nın ilk dolum tesisine sahip olan gaz firması Başak Sanayi Sitesi 5534 Sokak üzerinde açıldı. İstanbul merkezli olan ve 30 yıl önce kurulan Sağlar Gaz, Torbalı’nın yanı sıra İzmir ve Ege Bölgesi’ne hitap edecek. Firmanın Genel Müdürü Lokman Sağlar, gazaltı, oksijen, argon, azot gibi 100’ü aşkın gaz çeşidini pazarlayacaklarını açıkladı. Bu gazlar ise gıda, medikal ve sanayi sektöründe kullanılıyor. Sağlar Gaz’ın merkezi İstanbul’da bulunuyor, Erzurum ve İzmit’te de dolum merkezi, ayrıca ülkenin dört bir yanında ise bayilikleri yer alıyor.

‘YAKIN SÜREÇTE, İZMİR’DE DOLUM TESİSİ KURACAĞIZ’

Torbalı’nın ilk ve tek dolum tesisine sahip olan gaz firması olduklarını söyleyen Lokman Sağlar, “Torbalı’dan tüm Ege Bölgesi’ne yayılan bir ağ oluşturacağız. Torbalı’yı seçme nedenimiz ise sanayi alanındaki başarısının yanı sıra her geçen gün büyüyen ve hızla gelişen bir ilçe olmasıdır. Yakın süreçte, İzmir’de dolum tesisi kurmak için çalışmalarımıza hızla başladık. 100’ü aşkın gaz çeşidini firmalara sunuyoruz, yani gaz dediğinizde aklınıza gelen her şeyi bünyemizde bulunduruyoruz. Dolumu kendimiz yaptığımız için fiyatlarımızda bir o kadar İzmir piyasa fiyatının altındadır” diye konuştu.

‘HAKKIMIZDAKİ KARALAMA KAMPANYASINA KALİTEMİZLE CEVAP VERİYORUZ’

Torbalı’da 1,5 aydır hizmet vermelerine rağmen Sağlar Gaz’ı çekemeyen kişilerin ‘sözde karalama’ kampanyası başlattıklarını söyleyen Lokman Sağlar, bu iddialara en güzel cevabı yaptıkları kaliteli işçilik ve piyasa memnuniyeti ile cevap verdiklerini anlattı. Kısa sürede tercih edilen gaz firmaları arasında Torbalı ve İzmir genelinde ilk sıralara yükselmelerinin, elde ettikleri başarının kanıtı olduğunu ifade eden Sağlar, “Ülke piyasasında 30 yılı aşkın süre gelen tecrübemiz var. Bu tecrübemizi Ege Bölgesi geneli ile tanıştırmak istiyoruz. Bizi engellemek isteyenlere, sahadaki kalitemizle cevap vereceğiz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.