SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın doğa ile iç içe kahvaltı ve mangal mekanı: Denge Plus

Bu haber 10 Mart 2022 - 20:42 'de eklendi.

Torbalı’daki Eğerci Mahallesi’nde hizmet veren Denge Plus, güne muhteşem bir kahvaltıyla başlamak ve ızgara çeşitleriyle öğün yemeklerini yemek isteyenleri bekliyor

MEKAN, özellikle hafta sonları kafa dinlemek, ailesiyle birlikte sıcacık ortamda ve doğa ile iç içe olan bir mekanda vakit geçirmek isteyenlerin adresi oldu. Gül Şen ve Emre Akçay çifti tarafından işletilen Denge Plus, alkolsüz olarak hizmet veriyor. Şen, Torbalı’nın yeni ve nezih mekanı olduklarını söyleyerek, “İnsanlar burada hem doğayla iç içe hem de sevdikleriyle yemek yiyip gönüllerince eğlenebiliyorlar” diye konuştu.

DOĞAL güzellikleriyle dikkat çeken Denge Plus, 2.000 metrekare arazi üzerinde hizmet veriyor. Tesis, sadece Torbalı’dan değil İzmir’in birçok ilçesinden büyük ilgi görüyor. Zengin serpme kahvaltısı, ızgara çeşitleri ile beğeni toplayan tesis, güne muhteşem bir kahvaltıyla başlamak isteyenlerin adresi olacak.

İŞLETMEDE bulunan ağaç evlerden yapılmış ve görsel güzellik katan oturma alanları da bulunuyor. Ayrıca soğuk havalarda soba ile ısınacağınız ‘oba çadırı da yemeğinizi yerken içinizi ısıtıyor.

İŞLETMECİ Gül Şen, “Bir hayalimiz vardı ve bu pandemi dönemi de buna vesile oldu. İnsanların huzur bulabileceği, organik ürünlerle kahvaltı yapabileceği bir yer oluşturmak istiyorduk. Pandemi döneminde de insanların doğaya kaçma eğiliminin artması buna fırsat yarattı. Biz de, eşim ile birlikte harekete geçtik. Hazırladığımız mekan oldukça nezih ve misafirlerimizin keyifli vakit geçirebileceği bir yer oldu. Tüm Torbalı halkını işletmemize davet ediyoruz. Rezervasyon yaptırmak isteyenler 0 532 281 34 32 ve 0 555 850 66 14 numaralı telefonu arayabilir” şeklinde konuştu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Gulek harman6 Temmuz 2022 / 11:57Cevapla

Doğayla iç içe tamamen doğal güler yüzlü personelleri ile tek kelimeyle muhteşem bir yer