SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın DEVA’sı arı gibi çalışıyor!

Bu haber 21 Ocak 2023 - 0:34 'de eklendi.

DEVA Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Birçok faaliyete imza atan DEVA Partisi, ilçede kurulan semt pazarlarında stant açarak, vatandaşa broşür dağıtıyor.

DEVA Partisi, ilçe sakinleri ve Pazar esnafı ile bir araya gelirken, İlçe Başkanı Serdar Havsut da çalışmalara katılım sağlıyor. İlçe sakinlerine broşür dağıtan Torbalı DEVA, çocuklara da küçük ikramlarda bulundu.

VATANDAŞLARLA yakından ilgilenen Havsut, esnafın ve ilçe sakinlerinin sorunlarını dinledi.

DEVA Partisi Torbalı’dan yapılan açıklamada “Deva Partisi Torbalı Teşkilatı olarak ilçemizin en büyük pazarı, perşembe pazarında stant açıp, esnafları ziyaret ettik. Yoksulluktan yakınan vatandaşlara ve esnafa Genel Başkanımız Ali Babacan’ın daha önceki krizleri çözdüğü gibi bunu da çözeceğini ilettik” ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.