SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın çilesi bitmiyor!

Bu haber 06 Ağustos 2021 - 2:42 'de eklendi.

UKOME kararı ile güzergah izinleri iptal edilen ve şehir içi hatlarında ESHOT’ların görevlendirildiği dolmuşçu esnafları dün sabah eylem yaptı.

ESHOT garajının önünde toplanarak, araçların çıkışına engel olan esnaflar, yaptıkları eylem ile seslerini duyurmak istediler. Zaman zaman sözlü atışmaların yaşandığı eylem alanında emniyet güçleri yoğun güvenlik önlemi aldılar. Belediye Başkanı Mithat Tekin’in araya girip bazı sözler vermesiyle eylem sonlandırıldı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN AÇIKLAMA

KONUYLA ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Torbalı’da, birbirleri ile yaşadıkları anlaşmazlıklar sonucu çalışma izinleri mahkeme kararıyla iptal edilen minibüs kooperatiflerinin üyeleri, dün sabah ESHOT Otobüs Garajı’nın önünü kapatarak araçların çıkışını engellemiştir. Emniyet güçlerimiz, sorunun çözümü için çalışmalarını sürdürmektedir. Hizmetin aksamasına ve binlerce vatandaşımızın mağdur olmasına neden olan bu durumu kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.