SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın caddeleri otoparka dönüştü

Bu haber 13 Temmuz 2022 - 5:10 'de eklendi.

Hükümet Caddesi esnafı her Perşembe günü caddenin otopark haline getirilmesine isyan etti. Perşembe pazarında tezgah açanların pazara yakın olduğundan dolayı araçlarını bıraktığı cadde, adeta otopark haline geliyor

TORBALI’DA artan nüfusa bağlı olarak ulaşım, yerleşim yeri, kamu hizmetlerinde yoğunluk gibi pek çok sorun ortaya çıkıyor. İlçede özellikle yerleşimin en fazla olduğu mahallelerden olan Tepeköy Mahallesi’nde trafikteki yoğunluk belirli saatlerde uzun araç kuyrukları oluşturuyor.

MAHALLENİN en işlek caddelerinden olan Hükümet Caddesi de Perşembe günü pazar nedeniyle tam anlamıyla trafiğe kapanıyor. Cadde üzerinde dükkânları olan esnaflar araçlar nedeniyle iş yapamadıklarını belirterek park edilen araçlardan dolayı yaşadıkları sıkıntıdan dert yandılar.

HÜKÜMET Caddesi üzerinde yer alan dükkanlar nedeniyle gün içerisinde çok sayıda vatandaş caddeyi kullanıyor. Caddedeki dükkanların önlerindeki boş alanları araç sürücüleri otopark gibi kullanmasıyla zaman zaman esnafla sürücüler arasında tartışma çıkıyor. Dükkanlarının önlerine bilinçsizce araç park ederek caddenin trafiğini kapatan sürücülerin dışında Perşembe günü cadde tam anlamıyla otopark haline geliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.