SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın ara sokaklarında park çilesi

Bu haber 06 Kasım 2022 - 2:39 'de eklendi.

İlçedeki trafikle ilgili sorunlar bitmiyor. Alınan önlemler nedeniyle trafik kazaları büyük oranda azalırken araç sayısının artması nedeniyle bazı sokak ve caddeler otopark haline geldi

TORBALI’DA neredeyse her gün dikkatsizlik ve aşırı hız sonucu trafik kazaları yaşanıyor. Yaşanan bu kazalar kimi zaman maddi hasarlı sonuçlanırken kimi zamanda yaralanma ya da ölümle sonuçlanıyor. Trafik polisleri motosiklet sürücülerinin kask takmalarını konusunda uyarları ve denetimleri sürekli olarak devam ediyor.

Sürücülerin dikkatsizliklerinin dışında yanlış yerlere park edilen araçlar da kazalara davetiye çıkarıyor. Yanlış yerlere bırakılan araçlar sadece trafik kazalarına neden olmuyor. Özellikle Kipa AVM çevresindeki yol ortasına bırakılan araçlar diğer araçların geçişine engel oluyor.

YOL DEĞİL OTOPARK

Her geçen gün büyüyen Torbalı’nın nüfusu da büyük artış gösteriyor. İs olanaklarının fazlalığı, ekonomik sektörlerin tamamının bir arada olması gibi nedenlerden ötürü göç alıyor. Torbalı nüfusu birçok ilin ilçeleriyle beraber toplam nüfusunu da geride bırakarak Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri haline geldi. İlçede artan nüfusla birlikte çeşitli alt yapı sorunları ortaya çıkmaya başladı.

Bu sorunların başında araba park yeri sıkıntısı geliyor. Özellikle merkez mahallelerde yetersiz park yerleri nedeniyle araç sahipleri araçlarını yol kenarlarına park ediyor.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.