SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın altın kızları şampiyon oldu

Bu haber 27 Nisan 2022 - 2:39 'de eklendi.

İzmir Şampiyonu olarak ilçemizi Bölge Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanan Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl Ortaokulu turnuvaya damga vurdu. Temsilcimiz 4’te 4 yaparak şampiyon oldu ve Türkiye geneli düzenlenecek olan yarı finallere katılmaya hak kazandı.

2021–2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan 19 Nisan–22 Nisan 2022 tarihleri arasında Basketbol Okul Sporları Küçük Kızlar ve Erkekler Grup Birinciliği Heyecanı Muğla’da yapıldı. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen grup şampiyonasına temsilcimiz Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl Ortaokulu damga vurdu.

İzmir Şampiyonu olarak hem ilçemizi hem de İzmir’i Bölge Şampiyonasında temsil eden Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl Ortaokulu öğrencileri turnuvayı şampiyon olarak tamamlamayı başardı. 4 karşılaşmaya çıkan temsilcimiz bütün maçlarını kazanarak, Türkiye geneli düzenlenecek olan yarı finallere katılmaya hak kazandı. Düzenlenen turnuvada Datça Yılmazlar Orta Okulu ikinci, Uşak TOKİ Orta Okulu ise üçüncü oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.